Onze werkwijze

T: 0478 820 221

Hoe werken wij bij Tandheelkunde Venray

Patiëntgerichtheid staat bij onze praktijk voorop. Dat merkt u doordat wij veel aandacht geven aan de communicatie met onze patiënten. U kunt bij ons terecht voor reguliere tandartscontrole en ook voor specialistische tandheelkunde.

Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen werken wij volgens een zorgvuldig opgesteld en op maat gemaakt behandelplan. Wij behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden. Wij nemen de tijd voor u en geven graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Wij adviseren eerlijk en vrijblijvend, u bepaalt zelf of u de behandeling inzet.

Bij onze behandelingen gebruiken wij alleen de modernste apparatuur en materialen die het mogelijk maken om uw gebit volgens de nieuwste technieken duurzaam en op esthetisch verantwoorde wijze te herstellen.

Wilt u zich inschrijven bij onze tandartsenpraktijk klik dan hier. Wij nemen contact met u op voor een afspraak!

Uw profijt als patiënt:

In onze moderne praktijk kunnen wij u als groep van tandartsen een zo volledig mogelijk behandelingspakket aanbieden in verschillende behandelingsruimtes, en dit steeds in een aangename sfeer. De verschillende tandartsen in onze praktijk hebben zich na hun tandheelkundige studies, daartoe verder bekwaamd in een specifiek deelgebied van de tandheelkunde. Vanzelfsprekend blijven wij investeren in nascholing om zo ‘up-to-date’ te zijn en te blijven, elk in ons specifiek specialisatiegebied. Deze accurate kennis in combinatie met gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde tandheelkundige apparatuur garanderen dat u steeds de best mogelijke zorg krijgt.

Vanzelfsprekend kan u, indien u dit wenst, steeds bij dezelfde tandarts op controle komen. Voor gespecialiseerde behandelingen zal de tandarts u echter, zo nodig, doorverwijzen naar één van de andere collega’s binnen ons team.

Met onze totaal ervaring en gespecialiseerde kennis vinden wij dan ook zeker voor u het beste individuele behandelplan en een antwoord op al uw tandheelkundige vragen.

We hopen u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen!

De normen en waarden van onze tandartsenpraktijk

  • Goede mondhygiëne is de basis voor iedere tandheelkundige behandeling. Gezond tandvlees en steunweefsel zijn desbetreffend onontbeerlijk.
  • In geval van spoedeisende incidenten zullen wij altijd proberen om u dezelfde dag nog te ontvangen.
  • De declaraties gebeuren volgens de landelijk vastgestelde tarieven en worden door Infomedics ( lees hier meer over) verzorgd.
  • Moet u een afspraak bij ons afzeggen, doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren, anders worden mogelijk kosten in rekening gebracht.
  • Bij uitgebreide behandelingen stellen wij vooraf een begroting van de kosten op en deze bespreken wij met u. Indien nodig kunt u de kosten overleggen met uw zorgverzekeraar.
  • Zijn uw gegevens gewijzigd, zoals bijvoorbeeld uw adres, telefoonnummer of zorgverzekeraar, geeft u dit dan aan ons door.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn voor een afspraak.
  • Indien u regelmatig en zonder tijdig bericht afwezig bent, behouden wij ons het recht om u uit te schrijven uit onze praktijk.
  • Agressief gedrag tolereren wij niet en heeft onmiddellijke uitschrijving uit ons patiëntenbestand tot gevolg.
  • Heeft u een klacht, bespreek deze dan vooral met ons. Onze klachtenregeling vindt u bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT), www.knmt.nl

Onze behandelingen die u laten stralen

Tandheelkunde Venray biedt u reguliere mondzorg en uiteenlopende specialistische behandelingen aan zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen en periodieke controles, gebitsrenovatie, implantaten, gebitsprotheses, klikgebitten, kronen, vast gebit in 1 dag, bruggen en hoogstaande esthetische tandheelkunde. Klik op de behandelingen hieronder om meer te lezen.