Mondhygiëne

Wij geloven niet alleen in het creëren van een gezonde mond, het behoud ervan is voor ons even belangrijk!

Voor, tijdens en na uw behandelingen wordt u in onze praktijk bijgestaan door een professional op het gebied van mondhygiëne. Naast gezonde tanden speelt het tandvlees een even grote rol in een gezond gebit. Tandvleesproblemen kenmerken zich vaak door rood, gezwollen tandvlees (wat pijnlijk is bij aanraking), slechte adem en bloedingen. Onbehandelde tandvleesproblemen kunnen leiden tot ernstige problemen van het bot met als gevolg losstaande tanden of kiezen.

Behandelproces

Ieder gebit is uniek in de verzorging ervan. Ons streven is om u alle mogelijkheden te bieden die nodig zijn voor een optimale mondhygiëne. Tevens speelt de professionele reiniging een grote rol. Al onze mondhygienistes en preventieassistentes zijn gespecialiseerd in het optimaal reinigen van uw gebit.

De preventieassistente draagt zorg voor het reguliere onderhoud van uw gebit. Zij kan u alle voorlichting en instructies geven die nodig zijn om uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen. Mochten er toch diepliggende problemen zijn of ontstaan met het tandvlees en het onderliggende bot, zal onze mondhygiëniste u behandelen zodat uw mond weer gezond wordt.

Door gebitsreiniging, voorlichting en instructies zorgen wij dat u precies weet hoe u uw gebit optimaal kunt verzorgen. Hierdoor minimaliseert de kans op problemen in de toekomst.

Onze behandelingen die u laten stralen

Tandheelkunde Venray biedt u reguliere mondzorg en uiteenlopende specialistische behandelingen aan zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen en periodieke controles, gebitsrenovatie, implantaten, gebitsprotheses, klikgebitten, kronen, vast gebit in 1 dag, bruggen en hoogstaande esthetische tandheelkunde.