Algemene tandheelkunde

Bij Tandheelkunde Venray bieden wij specialistische behandelingen maar ook algemene tandheelkunde, anders gezegd: reguliere mondzorg. Dit geldt voor uw halfjaarlijkse controle maar ook wanneer u klachten ervaart zoals pijn. Onder de reguliere mondzorg vallen de periodieke controle, reiniging van het gebit, het vullen van gaatjes en het plaatsen van kronen en bruggen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en ervaren tandartsen, mondhygiënisten en preventie assistentes.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Bij Tandheelkunde Venray vinden we dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom raden wij u aan om periodiek langs te komen voor een preventief onderzoek. Tijdens dit consult beoordelen we de conditie van het hele gebit, dus uw tandvlees, tanden en kiezen. Tandsteen en tandplak verwijderen we en we geven u adviezen en voorlichting over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen. Zo nodig maken we voor u een vervolgafspraak bij onze mondhygiëniste of preventie assistente.

 

De eerste afspraak

Tijdens de kennismakingsafspraak luisteren we naar uw verhaal en uw wensen rondom uw gebit. Aansluitend onderzoeken wij uw gebit met behulp van moderne diagnostische hulpmiddelen zoals bij voorbeeld intraorale foto’s en overzichtsfoto’s. Indien nodig worden deze besproken met onze specialisten. Vervolgens volgt een persoonlijk behandelvoorstel waarin de tandheelkundige, esthetische en financiële aspecten op een rij staan. Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan starten wij de behandeling.

 

Overzichtsfoto’s

Met het blote oog kunnen we veel zien in uw mond, maar niet alles. Daarom is het regelmatig nodig om  overzichtsfoto’s van uw gebit te maken. Dankzij deze röntgenfoto’s krijgen we een volledig beeld van uw mondgezondheid en kunnen we goed beoordelen welke behandeling voor u het beste is. 

 

Angsttandarts

Wij begrijpen dat veel mensen angst hebben voor de tandarts. Bij onze tandartspraktijk doen wij er alles aan om deze angst weg te nemen. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het omgaan met mensen met angst voor de tandarts. Graag nemen we de tijd voor u en samen maken we goede afspraken. Doordat wij beschikken over de modernste technieken en middelen is een behandeling bij ons volledig pijnloos.

Onze behandelingen die u laten stralen

Tandheelkunde Venray biedt u reguliere mondzorg en uiteenlopende specialistische behandelingen aan zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen en periodieke controles, gebitsrenovatie, implantaten, gebitsprotheses, klikgebitten, kronen, vast gebit in 1 dag, bruggen en hoogstaande esthetische tandheelkunde.