Implantaten

Wanneer u een of meerdere tanden in uw gebit mist of u wilt een gebitsprothese die goed vast zit, dan is een implantaat een heel goede (ideale) oplossing. Dankzij implantaten kunt u weer probleemloos eten, lachen en praten. U krijgt uw stralende en mooie lach weer terug. Niet geheel onbelangrijk, want uw tanden zijn een belangrijk onderdeel van uw uitstraling en geven u levenskwaliteit. Bovendien geeft een mooi gebit zekerheid en zelfvertrouwen.

Implantaten van Tandheelkunde Venray

Veel patiënten begrijpen de voordelen van implantaten, maar zien op tegen de behandeling. Dit is niet nodig, de behandeling verloopt volledig pijnloos.

Bovendien hebben wij door de 3D (navigeerde) implantologie de mogelijkheden zonder het openen van het tandvlees (zonder scalpel) het implantaat minimaal invasief ( minimaal ingrijpend) te plaatsen.

In onze praktijk voert alleen een team van ervaren en gemotiveerde implantologen en implantologie assistentes de behandeling uit. U bent dus in goede handen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten maar ook in iedere soort van supraconstructie (kroon, brug, klikgebit). Dit heeft voor u als voordeel dat de gehele behandeling van A to Z door een en hetzelfde team wordt uitgevoerd. Er vindt geen doorverwijzing plaats.

Ons eigen tandtechnisch laboratorium, met specialisten in het verzorgen van implantaten, garandeert een esthetisch en functioneel hoogwaardige behandeling.

Onze expertise ondersteund met de modernste apparatuur en behandeltechnieken biedt u een state of the art behandeling, afgestemd op uw persoonlijke en individuele situatie, wensen en mogelijkheden.

Neem gerust contact op en laat u vrijblijvend door onze implantologen/specialisten dr. Sebastian Stavar en dr. Adina Mosnegutu adviseren.

Wat is een implantaat?
Een tandimplantaat is een kleine, metalen schroef. Deze schroef bestaat uit lichaamsvriendelijk titanium en neemt de functie van de tandwortel over. Het tandimplantaat wordt in het kaakbot geplaatst. Het kaakbot groeit vast in het oppervlak van het implantaat waardoor het implantaat stevig verankerd wordt. De ingroeifase duurt, afhankelijk van de uitgangssituatie, 6 tot 12 weken. Daarna wordt de tandvervanging in de vorm van een kroon, brug of prothese op het implantaat bevestigd. Wij, Tandheelkunde Houten Centrum, adviseren u welke tandvervanging voor u persoonlijk het meest geschikt is.
Waarom zijn tandimplantaten de juiste keus?
Tandimplantaten als een betrouwbare oplossing...

…wanneer ziekte tot tandverlies leidt.

Voordelen van tandimplantaten
Welke mogelijkheden bieden implantaten?
De behandeling met implantaten stap voor stap
Waarom tandverzorging van het implantaat
De voordelen van tandimplantaten
Veelgestelde vragen over tandheelkundige implantaten

Wat zijn implantaten?

Enkele kroon op implantaat
3-delige brug op implantaten
Volledig vast brug op implantaten

Onze behandelingen die u laten stralen

Tandheelkunde Venray biedt u reguliere mondzorg en uiteenlopende specialistische behandelingen aan zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen en periodieke controles, gebitsrenovatie, implantaten, gebitsprotheses, klikgebitten, kronen, vast gebit in 1 dag, bruggen en hoogstaande esthetische tandheelkunde.