Tanden bleken

In een uur een stralend witte lach door professionele bleekmethode.

Kies ook voor Zoom! White Speed Bleaching

Professioneel bleken gemakkelijker dan ooit

Als uw tanden er gezond en wit uitzien voelt u zich beter. Een stralend witte lach maakt indruk. Met Zoom! White Speed Bleaching loopt u binnen een uur met witte tanden naar buiten na een bezoek aan Tandheelkunde Venray. Zoom! is veilig, effectief en geeft snel resultaat.

Tandheelkunde Venray is onder andere gespecialiseerd in Zoom! White Speed Bleaching. Dit is een speciaal whitening-proces dat verkleuringen van tandglazuur en tandbeen lichter maakt. De behandeling gebeurt met een speciale Zoom!-lamp die gel met waterstofperoxide activeert. De werking is pijnloos.

Maak een afspraak met Tandheelkunde Venray voor een Zoom!-behandeling.

Speciale actie: 229 euro (exclusief professionele gebitsreiniging van 62,80 euro)

Onze behandelingen die u laten stralen

Tandheelkunde Venray biedt u reguliere mondzorg en uiteenlopende specialistische behandelingen aan zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen en periodieke controles, gebitsrenovatie, implantaten, gebitsprotheses, klikgebitten, kronen, vast gebit in 1 dag, bruggen en hoogstaande esthetische tandheelkunde.

Telefonisch bereikbaar
Onze tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar van ma. t/m vr. van 8.00 – 12.00 uur en 13.00 – 17.00 uur via 047 88 20 221.

Spoedeisende hulp nodig buiten openingstijden?
Klik hier