30 jaar geleden ben ik met wielrennen over de kop geslagen en daarbij mijn 2 voortanden verloren. De tanden zijn nog teruggeplaatst maar uiteindelijk moest ik verder met een los plaatje met 2 voortanden. Eenmaal patiënt bij de tandartspraktijk van Sebastiaan Stavar in Houten werd mij geadviseerd om eens naar een andere/betere oplossing te kijken. De optie implantaten in de bovenkaak viel af omdat mijn kaakbot te dun was. Bleef over de optie met een Brug: in eerste instantie een brug op 2 bestaande tanden maar uiteindelijk op 4 tanden. Dat was wel even slikken want die (gezonde) tanden moesten afgeslepen worden en voorzien van kronen. Ik had even wat bedenktijd nodig…maar heb na een extra uitleg van Sebastiaan toch de knoop doorgehakt. En daar heb ik geen spijt van: het resultaat is prachtig en bijzonder goed passend. Een knap staaltje vakwerk van Sebastiaan Stavar en zijn team ! Kortom, ik kan iedereen aanraden om eens langs te gaan bij Sebastiaan Stavar in Houten.

R. Jaspers
9,9 via Independer